©  Lider Güvenlik Sistemleri Tüm Hakları Saklıdır.
Garrett Pd-6500i Metal Kapı Tipi Metal Arama Dedektörü
Garrett güvenlik sektöründe dünyada en yaygın kullanılan başarısını kanıtlamış bir markadır. Garrett pd-6500i kapı tipi metal arama dedektörü kapı tipi dedektör konusunda en üst seviye güvenlik noktaları için tasarlanmış ve güvenliğin öncelikli olduğu noktalarda hassas seviye gözstergesi ile vakit kaybı olmaksızın riskli olan seviyedeki metal yoğunluk derecesini göstermesi ile metallerin tespitini en hızlı şekilde sağlamaktadır. Hava limanı geçiş noktalarında yaygın olarak kullanılan Garrett pd6500i bu alanda hassasiyeti yüksek güvenlik gerektiren noktalarda kullanılmaktadır. Garrett pd-6500i CMA modülü ile giriş çıkış ve alarm bilgilerini network bağlantısı ile bilgisayar üzerinden kontrol edilebilir.


Garrett Pd-6500i Kapı Tipi Metal Arama Dedektörü
Gelişmiş Metal Algılama Led Göstergesi
Göstergeler
PD-6500i ün giriş tafaında panel üzerinde bulunan trafik yünlendirici ışıklar Yeşil olduğunda kapının ve güvenlik sorumlusunun taramaya hazır olduğunu kapının içinden geçen kişi üzerinde istenilen seviyenin üzerinde metal bulunduğunda ise Kırmızı, güvenlik elemanına şüpheli şahsı araması için gereken zamanı vererek bir sonraki aramanın yapılabilmesi için tekrar Yeşil renge döner Cihaz üzerinde bulunan renkli LED gösterge, metal miktarını gösterir. Kontrol paneli üzerinde bulunan Likit Kristal gösterge de ise cihazın kullanımı ve ayarları ile ilgili tüm bilgi ve komutlar arıza kodları ile görülürler kapının her 2 paneli üzerinde bulunan Kırmız renkli ışıklar metallerin tespit edildikleri yerleri  panel üzerinde sadece 0 kısmında ışıkla belirterek Sağ / Sol / Orta ve Yukarıdan aşağı olarak kullanıcıya bildirir.
Sesli İkazlar
Kapı tipi metal dedektörü içinden büyük kütleli eşyaların geçirilmesi veya kapının sağlıklı çalışmasını önleyecek büyük metal kütlelerin yaklaşması halinde meydana gelen yüklenme alarmı ile bildirilir. Ayrıca, tespit edilmesi istenen seviyenin üztünde algılanan metaller için sesli ikaz verilir.
Sayaç
Cihaz içinden geçen kişi adedini sayma özelliğine sahiptir. Sayaç takkamı LCD ekranda görülür. 
Güvenliğiniz İçin Profesyonel Çözümler
Lider Güvenlik Alarm Kamera Sistemleri ANTALYA
Tel: 0242 323 11 90 Pbx Fax: 0242 323 38 29